Марио Радев
Архитект Марио Радев

Архитект Марио Радев е архитект в гр.Перник и е основател на А Приори Студио. Член на Камарата на архитектите в България

Работейки като практични изобретатели, нашата мотивация е да сбъднем мечтите на хората и заедно да намерим възможностите, които традиционно могат да бъдат пренебрегнати.

A Priori Studio е студио за архитектура, посветено да направи физическия свят около нас по-добър за всички. Вярвамe, че заедно може да го постигнем, защото ние осъществяваме вашите мечти, а вие ни помагате целта ни да стане реалност.

Ние се стремим да бъдем студио със съвременни и креативни идеи , което да предложи на клиентите най-доброто в света на архитектурата. Това може да видите в страницата с нашите проекти.

индустриална

Без значение дали искате къща или сграда за своя бизнес, ние се стремим да вземем отговорни решения във всеки аспект от нашата работа.

За всеки един проект има само един клиент и само едно място. Ето защо ние търсим индивидуалния подход при всеки един проект, съобразявайки се с изискванията на клиента.

Къща от контейнер

Чрез нашата работа , ние оставаме верни на нашата философия за създаването на пространство и среда, които са съсредоточени около хората, опита и последващото им интегриране в нашите проекти.

С какво се занимаваме?

Нашият екип от специалисти може да изготви Вашия индивидеален инвенстиционен проект, свързан с:

| Архитектурно проектиране

Нашият екип може да направи вашия индивидуален архитектурен проект в областта на жилищните сгради, обществените сгради и производствените сгради.

За етапите на проектиране, може да прочетете за тази страница

А ако искате да получите разрешително за строеж, тук сме описали как се издава.

| Смяна на предназначението на обекти

Ако искате да смените предназначението на обект за вашия бизнес или според Вашите нужди, ние ще изготвим необходимата документация.

| Устройствено планиране /ПУП/

Нашият екип може да изготви вашия подробен устройствен план – план за регулация, план за застрояване, план за регулация и застрояване или работен устройствен план /ПУП-ПЗ, ПУП-ПР , ПУП – ПРЗ, ПУП-РУП/.

Какво е ПУП ? Ето тук може да намерите отговор на този въпрос.

| Смяна на предназначението на земеделска земя

Ако сте харесали земеделска земя за вашия бизнес или жилищно строителство и искате да смените предназначението й, ние може да Ви консултираме за процедурата и да изготвим необходимите документи за това.

| Интериорен проект

Искате да имате нов интериор за Вашият дом, офис или собствен бизнес? Нашият екип може да направи Вашия проект за мечтания и съвременен интериор.

| Архитектурни визуализации

Съвременните технологии позволяват само с няколко клика на мишката да ви предоставят нагледно как ще изглежда вашата къща, офис сграда или интериор. Ако ви е трудно да си представите как ще изглежда Вашия интериор или искате да представите вашата сграда на клиента, ние можем да я визуализираме.

| Архитектурни консултации

Ако имате въпроси, свързани с областта на архитектурата, може да потърсите нашето студио за консултация. Като архитектурна фирма в гр. Перник, консултациите може да бъдат извършени лично.